сите категории

Занаетчиство и занаетчиство

Време:-2021 09 07- Коментар: 16

Занаетчискиот дух игра важна улога во кинеската традиционална култура. Музеите се полни со производи од бронза, производи од протелани, жад и везови, итн., Сите достигнуваат неверојатно ниво во дизајнот, изработката и квалитетот. Луѓето од КОФ го наследија и го пренесоа духот на занаетчиството.

Фокусирањето на деталите е деловна идеја на луѓето од КОФ. За време на објавата, треба да се обрне внимание на секој детал. Во работилницата за COFF, сите облоги на резервоари треба да се заваруваат од двете страни. Меѓутоа, за да се гарантира затегнатоста на воздухот на заварувањата, потребно е да се користи боја-пенетрант за испитување на заварувањата. Секое заварување на секој резервоар се спроведува со постапката.

За повеќе информации, контактирајте со pls Essеси@nbcoff.com