сите категории

Корпоративна култура придобивки од вработените и клиентите

Време:-2020 07 10- Коментар: 50

Корпоративната култура не само што ја рефлектира надворешната слика на претпријатието, туку ја рефлектира и нејзината грижа за внатрешните вработени. На овој начин, нашата фабрика има направено унифицирана обука за новите вработени. Иако сме само занаетчиски производители на опрема за пиво, нашиот персонал исто така може да бидат обучени да прават занаетчиско пиво. Моите колеги го научија и уживаа во занаетчиското пиво додека се подготвуваа. Ја споменавме нашата патентирана опрема за греење масло и сахаризација во вестите претходно, и овој пат сеуште ја користиме таквата опрема за подготовка.


         Секојпат кога локалните клиенти на компанијата пијат занаетчиско пиво направено со оваа опрема, тие би сакале да им дадеме повеќе или дури и да ги купиме. Сепак, ние сме само производител на опрема за занаетчиско пиво. Ако сакате да пиете такво пријатно и меко занаетчиско пиво секој ден, можете да пребарувате за системот за сахаризација од 1BBL и 2BBL на нашата официјална веб-страница, а предностите и карактеристиките ќе бидат објаснети. Можете исто така да ме контактирате wellish@nbcoff.com. Така, можете да направите свое занаетчиско пиво дома.

15891770781-300x28415891772121-273x30015891772631-215x300