сите категории

Настани во заедницата - пиво и пиење добро пиво

Време:-2020 07 10- Коментар: 41

Професионалци од ковчегот ги посетија нашите филијали во Нингбо за да соберат повратни информации за опремата за подготовка и да ги водат како да ја подобрат ефикасноста. Пиварите ја градат својата репутација на силни вкусови, а програмата за ковчести производи за пиво е подеднакво робусна.


За повеќе интересни настани во заедницата, ве молиме контактирајте не преку aaron@nbcoff.com