сите категории

COFF Видео дренажа

Време:-2020 12 10- Коментар: 50

Веста овој пат не зборува за КАФС испорака, не зборува за производи од КОФ, конкретно зборува за Видео функција на веб-страницата на COFF.
      Филозофијата на COFF отсекогаш била „прв клиент, услуга внимателно“. Фокусот тука е на клиентите и намерите, со најпрофесионален концепт да им обезбедиме на клиентите разновидни услуги, да размислуваат што сакаат клиентите, да прават што сакаат клиентите.
Во нашите реални нарачки за продажба, многу клиенти и нашиот продажен персонал ќе имаат многу неописливи Детали за производот, стил на пакување, процес на производство, детали за испорака, приемот на клиентите треба да обрне внимание на низа проблеми. Затоа, COFF обезбедува видео по видео за да ги води и објасни овие неописливи ситуации, така што клиентите можат да имаат интуитивни чувства и правилно расудување, за да се промовира секој клиент да има чувство на доверба во нашата продажба.
     Од воведувањето на компанијата до производствениот процес до испораката на производот, секоја врска е камера снимена повеќе пати за да произведе елаборирани клипови, кратки и лесни за гледање. Особено во процесот на производство на видео, за да можат клиентите лично да го почувствуваат квалитетот на нашите производи, нивото на технологија и заштитата на производот. Ова е довербата и поддршката што COFF ја добиваше со текот на годините од клиенти од целиот свет.
       Се надевам дека оваа вест, може да им овозможи на новите и старите клиенти не само да обрнат внимание на нашите новости, туку и често да ја посетуваат нашата веб-страница за видео. Ефикасно подобрување на разбирањето на клиентите за COFF, помогнете им на клиентите да го разберат производството и довербата во COFF.
      Доколку имате дополнителни барања или прашања, ве молиме контактирајте добредојде wu@nbcoff.com.Духовно Ву