сите категории

КАФС заедно со вас

Време:-2020 07 10- Коментар: 3

1. Денес, повеќе од 2.7 милиони луѓе се заразени со COVID-19. Но, повеќето кинески фирми го продолжија производството. Како што нашата фабрика е секогаш зафатена во оваа нова година. Сите можете да го проверите домот за нашето воведување


1583032657 (1)  1583032712 (1)

 

2. Шефот е многу топол, специјално за некои клиенти во пријатели во Кина да испратат свое занаетчиско пиво за да го вкусат. Подобро каша систем подобро занаетчиско пиво.


0a4e8326c927a0755e1210bdadc83ab

 

3. Со оглед на тешкотиите во купувањето на некои додатоци на крајните клиенти, лидерите одржаа состанок за да разговараат и да се подготват да направат некои работи за набавка на додатоци за крајните клиенти во иднина, за да ги решат сите видови потешкотии за клиентите.


7 слики


Ние сме бранови од исто море, лисја од исто дрво, цвеќиња од иста градина.
КАФС заедно со вас!