сите категории

Коф учествува во онлајн изложба

Време:-2020 07 10- Коментар: 37

Иако целата изложба за подготовка на занаети е откажана поради COVID-19, тоа не значи дека треба да ја пропуштиме нашата шанса да работиме заедно и да го прошириме нашиот бизнис во 2020 година. Во мај, го започнуваме Кина SJGLE преку Интернет, организиран онлајн саем и поддржано од владините канцеларии и од сите прехранбени индустрии низ целата земја.


       Бидејќи ние сме производител на опрема за храна и пијалоци, SJGLE Online е можност да споделиме нова развиена опрема и искуство со подготовка на пивари низ целиот свет, така што кога конечно ќе се смири пандемијата, да се појавиме посилни од кога и да било порано. Ветувам дека ќе се чувствувате неверојатно во нашата иновативна пивница.


       Проверете на Интернет саемот: https://www.en-sjgle.com/ppkc/s-91153/, Getе го поминеме ова лудо време и ќе го сториме тоа инвестирајќи во нас самите, нашите деловни активности и едни во други.
微 信 截图 _20200527105648