сите категории

Лут Луѓе прават пиво од кафе

Време:-2020 07 10- Коментар: 42

COFF започна да прави свое пиво уште од првата машина за патенти, Масло за греење на пиво, беше измислено во 2017 година. На почетокот, луѓето со COFF само сакаа да ја тестираат својата машина за да видат како да ја подобрат. Оттогаш, подготовката на пиво стана обичај, од една страна да помага во континуирано оптимизирање на производот, од друга страна научете повеќе знаење за подготовка. Секој персонал, без оглед на инженерот или продавачот, има можност да свари пиво со свој рецепт. Сега системот за загревање масло за греење ги доживеа своите 3 генерации, со нарачки се повеќе и повеќе низ целиот свет.

微 信 图片 _202004271247031


Прва генерација на систем за греење на нафта Brewhouse во мај 2017 година.

微 信 图片 _201911170245542

Независен ладилник

100L-греење-масло-пиварница2-300x229

Втората генерација на систем загреана на нафта Brewhouse

Ферментатор-со-независен-чилер1-197x300

Третата генерација на систем за загревање на нафта Brewhouse

Можете да ми испратите пошта за да добиете повеќе информации за машината, Essеси@nbcoff.com.