сите категории

COFF подготвува сопствено пиво со својот патентен производ, 100L Oil Heating Brewhouse

Време:-2020 07 10- Коментар: 53

На 21 декември 2019 година, претседателот на COFF, NEO, подготвува Ale Beer, кое ќе им биде дадено на целиот персонал на COFF како нивна нова година! Покрај тоа, секоја подготовка е тест и проценка на опремата на COFF, преку која машината ќе се подобри во технологијата и перформансите под услов на практична употреба! Да очекуваме одлично пиво за 15 дена!