сите категории

COFF заврши нарачки од 60BBL и 80BBL британски резервоари во време под услови на коронавирус

Време:-2020 07 10- Коментар: 34

Коронавирусот е под голема контрола на моќната кинеска влада и напорот на целиот кинески народ. Сега Ningbo COFF Machinery Co., Ltd. започна со деловна активност по официјални инспекции и испитувања од страна на локалната самоуправа. Иако е одложен од појавата на вирусот, COFF прави сите напори да го заврши производството и да го испрати во одредено време. Ние сме многу благодарни за разбирањето и довербата на нашите клиенти во COFF.

1583116818115831168181