сите категории

Систем за пиворница COFF

Време:-2021 10 26- Коментар: 19

1-30BBL Brewhouse system е пиварница за ресторани, комерцијални и индустриски пиварници која се состои од машина за подготовка на кантарион и комплетно опремен сет на професионални резервоари за ферментација на пиво со номинален капацитет од 500 до 100000 литри. Тоа е занаетчиска пиварница со средна и голема големина наменета главно за ресторани и пабови со сопствено производство на пиво. Но, капацитетот на поголемите модели е доволен и за индустриските пиварници со продажба на мало. Опремени со индустриска машина за производство на кантарион и модерна професионална опрема за производство на пиво, како што се цилиндрични и конусни ферментатори за пиво или отворени ферментациски сади, автоматски систем за ладење, систем за чистење и дезинфекција итн. Можно е да се користат за производство на сите познати видови пиво. Занаетчиската пиварница е наменета за поголеми ресторани и индустриски пивари со продажба на мало. Главниот дел на пиварницата е машина за варење кантарион од нерѓосувачки челик со едноставен индустриски дизајн наменет за максимална ефективна работа и висок производствен капацитет на пиварницата.