сите категории

На здравје до мали и независни пиварници

Време:-2020 09 29- Коментар: 82

Гигантската занаетчиска индустрија за пиво се меури со иновации и креативност. Се натпреваруваат рамо до рамо со големите пиварници се единствена класа на бестрашни занаетчии, па дури и илјадници dieубители на тврдо пиво кои готват пиво дома.
Мали и независни занаетчиски пивари зафатија одреден процент од пазарот на пиво и ќе развијат поголем удел на пазарот во блиска иднина.
Малите и независни пиварници секогаш ќе треба да слават кои се. Willе треба да го поседуваат и никогаш не се обидуваат да го имитираат однесувањето на големите компании. Само мали и независни можат да ја прикажат автентичноста што ја поседуваат. Се повеќе и повеќе пијат пиво. Се повеќе и повеќе потрошувачи исто така го разбираат.

случај мал пиварник


- Арон (aaron@nbcoff.com)