сите категории

Садови за послужување на пиво од невести

Време:-2021 07 06- Коментар: 29

Светли пивски садови се користат за газирање на пивото. Пивото потоа или се сервира директно од овој сад преку линии за пиво до чешмата (најчесто се гледа во пијалаци) или се буши/флашира (како во микро -пиварница). Во пијалаците, бројот на резервоари за сервирање генерално го одредува бројот на различни пива што се допираат.

Светли резервоари, резервоари за сервирање или резервоари за климатизација се нудат како садови со еден ledид или ладење со гликол.

Essеси@NBCOFF.com