сите категории

Дали барате професионален резервоар за подготовка во близина?

Време:-2020 07 10- Коментар: 34

Кое е времето за водење? Дали нудите гаранција за вашите производи? Можете ли да понудите услуга за распоред? Дали продавате во САД, колку компании снабдуваат исти производи во државите? Знам малку за подготовката на пиво, како можам да бидам препродавач на опрема за подготовка на пиво или агент на ПОВЕЕ? Off Коф добива многу често поставувани прашања секој ден, разбираме дека луѓето веројатно ќе бидат во конфузија кога зборуваат за комплексна опрема за подготовка со растенија во Кина, особено кога растенијата не знаат ништо за подготовка.


Додека Коф не само што произведува опрема за подготовка, туку и приготвува пиво и ги посетува пиварите секој месец. Ние ја разбираме опремата за подготовка на уметнички занаети отколку садови. Кликнете тука за да разговарате со Коф, да ги покажете вашите прашања и искуство, нашите професори се повеќе од задоволни да ви помогнат.каша1