сите категории

Позната канадска компанија дојде во посета на COFF во мај 2017 година и разговараше за деталите за соработката

Време:-2020 07 10- Коментар: 16

Позната канадска компанија дојде во посета на COFF во мај 2017 година и разговараше за детали за договорот за соработка. Опремата за COFF е многу оценета.62