сите категории

Ферментиран отворен врв 7BBL, дизајниран и изработен од COFF Machinery

Време:-2020 07 10- Коментар: 42

Машини дизајнирани и произведени Ферментар со отворен врв 7BBL во јули оваа година, користени за секундарна ферментација. Принципот на лост е донесен во дизајнот со цел горниот капак да биде фиксиран на половина отворена позиција. Ферментаторот ќе биде испратен во САД на крајот на јули.
微 信 图片 _20190802113023