сите категории

60BBL Lager тенкови испратени во Чикаго САД

Време:-2021 08 30- Коментар: 13

60ББЛ наредени Брит пиво Тенks се подготвени за испорака оваа недела. Дополнително, 20x5BBL хоризонтални цистерни за пиво, исто така, планираат да бидат испорачани следната недела.

• Дебелина на ѕидот на внатрешен резервоар од 3 мм
• 2mm дебелина на ѕидот на надворешната обвивка
• 3" полиуретанска изолација на школка и долен сад (без хлорид)
• 2B санитарен внатрешен полирање (кисела и пасивирана)
• 4N надворешно полирање (санитарен)
• Прилагодливи стапала со отвори за сидро
• Работен притисок 20psi (Тестиран на 30psi)
• 3/4” FNPT за прицврстување на гликол
• Навлаки за ладење со дупчиња во двојна зона
• Целосна брачна врата без сенка (15"x17")
• 20psi вентил за ослободување на притисок/вакуум
• Голем манометар за бирање
• Вентил за примерок Perlick
• 1/2" FNPT за термолокал за контрола на RTD температура
• Голем бројчаник за мерач на температура со сонда од 12".
• CIP рачка со 2.5” вртечка топка за прскање и покриеност од 360 степени
• 2 парчиња 12” карбонационен камен со топчест вентил
• 20% простор за глава
• Вклучени се сите нерѓосувачки рачки вентили и EPDM дихтунзи
• ASME сертификат достапен на барање