сите категории

Резервоар за топол алкохол 60BBL со изгорена заштита

Време:-2020 07 10- Коментар: 31

Друг голем резервоар, 60BBL Hot Liquor Tank беше испратен во САД на 6 августth, 2019 година, за што направивме дизајн на изгорена заштита и еден вид материјал отпорен на топлина, алуминиум силикатниот памук е донесен како изолационен материјал. Производот COFF повторно го оценува клиентот во САД.
41