сите категории

60BBL резервоар за топол алкохол испратен во САД

Време:-2020 07 10- Коментар: 31

На 2 августnd, 2019 година, двоен изолационен резервоар за топол алкохол 60BBL направен од COFF беше испратен во САД. Резервоарот е електрично загреан, опремен со изгорена заштита.
1564721684115647217751