сите категории

60BBL двојно изолирани наредени резервоари за невести на страницата на клиентот

Време:-2020 07 10- Коментар: 29

Сликата е испратена од американскиот клиент на COFF по инсталацијата на страницата на клиентот, кој е доста задоволен од резервоарите. Тоа е 60BBL двојно изолирани наредени резервоари за несакани производи. Да навиваме и за деликатна опрема за подготовка и за вкусно пиво!
15648896231