сите категории

5BBL Steam Brewhouse систем испратен во Јокохама Јапонија

Време:-2021 09 14- Коментар: 17


Клиентот има пиварница во Токио Јапонија, која купила 5BBL систем за пареа пиварница вклучувајќи резервоари за ферментација и резервоари за пиво од брит од машини COFF. Пиварот е доста задоволен од квалитетот на системот.

 

Детали за третманот на производот многу размислуваа луѓето од COFF. Секој заварување, полирање, хидрауличен тест треба внимателно да се спроведе. Надворешна површина максимален прекрасен изглед. Како и да е, квалитетот на внатрешната површина ќе влијае на квалитетот и наклоноста на пивото, бидејќи знамето за заварување ќе предизвика бактерии.

合成 -1

За повеќе информации, контактирајте со pls Essеси@nbcoff.com