сите категории

5BBL Direct Fire Brewhouse System за клиенти од Денвер САД

Време:-2021 11 22- Коментар: 14

Системот за пиварница за директен оган 5BBL беше завршен и испратен во Денвер, САД минатата недела. Тоа е систем со два сада, вклучувајќи резервоар за ферментирање 4X5BBL, резервоар за ферментирање 2X10BBL и резервоар за пиво 2X5BBL. Клиентот има свои пивари и сите пијалоципроизводи на неговиот производител на пивотие се испорачуваат од COFF. Сега, освен неговиот сопствен бизнис со пиво, тој исто така дава консултантски услуги на други производители на пиво. Соработува со COFF повеќе од 5 години и со сите негови клиенти" системите за подготовка се испорачуваат од COFF, исто така. 

未 标题 -1