сите категории

50L ферментатор

Време:-2020 12 18- Коментар: 32

50L ферментеr за пилот систем

Предности на опремата:

ниска вкупна цена, убав изглед, погоден за приватна подготовка или експеримент.

Димензија: Ф400х1200мм


конфигурација:

шахта за врвен притисок, јакна за ладење на двата краја, интерфејс со сонда за температура RTD-PT100, чистење CIP, манометар за притисок, термометар, вино за земање примерок, излез за отпадна вода, сигурносен вентил, вентил за пеперутка од не'рѓосувачки челик.

            


        Повеќето занаетчиски пиварници за пиво го започнуваат својот бизнис од нано системи. КАФС е посветена на обезбедување на комплетно сопствено решение од дизајн, производство, инсталација до последователна услуга. Со COFF, сигурно ќе ја зголемите својата вредност.

               За повеќе информации, контактирајте со pls Wellish@nbcoff.com