сите категории

50L Електрична пиварница

Време:-2020 12 02- Коментар: 40

Поради пандемијата, системот за подготовка на нано е сè попопуларен меѓу loversубителите на домашна пијалак. За да се задоволат потребите на пазарот, COFF исфрла серија системи за подготовка дома. Сега да ги воведеме еден по еден.

50L Електрична пиварница

Се состои од: меш-лаутер тун, котел, CLT, 3X50L Unitank

Карактеристики: монтиран на лизгање, приклучок и игра, прекрасен изглед, економичен, најдобар избор за домашна подготовка;

Големина: 4300x1100x2050mm

 

Системот за подготовка е опремен со електричен елемент, корпа за истегнување, тем-сензор RTD-PT100, цевка со ниво на течност, санитарни SUS цевки и вентили, пумпа (VFD по избор), разменувач на топлина со уред за аерација на кантарион, контролен панел.


Системот за ферментација вклучува: 3x50L единица, тенк-сензор RTD-PT100, приклучок за хме, CIP, манометар, вентил за земање примерок, рачка за ладење, приклучок за одвод, сигурносен вентил, стап за карбонизација и вентили SUS итн.


Повеќето занаетчиски пиварници за пиво го започнуваат својот бизнис од нано системи. COFF е посветен на обезбедување на комплетно сопствено решение од дизајн, производство, инсталација до услуга после продажба. Со COFF, сигурно ќе ја зголемите својата вредност.


За повеќе информации, pls контактирајте jessie@nbcoff.com