сите категории

Производ 500L Brewhosue Турција во фаза на производство

Време:-2020 07 10- Коментар: 21

Иако е во светска пандемија, COFF вложува максимални напори да го заврши проектот 500L Brewhouse за клуч за јапонски клиенти. Сега влегува во последната фаза на инсталирање и тестирање.


Системот вклучува 2-бродна пиварница, Разменувач на топлина, HLT, CLT, чилери, котел, CIP, хопла пиштол, 4x500L унитанкс и сите цевки и прибор.

 

Brewhouse

https://www.coffbrewing.com/3bbl-nano-brewing-equipment.html


Унитанки

https://www.coffbrewing.com/30bbl-beer-fermentor.html


ЦИП

微 信 图片 _202005191402173


Пиштол од хме

微 信 图片 _202005191402172

 

Pls контакт Essеси@nbcoff.com ако имате какви било проблеми.