сите категории

300L Системот за греење на маслото во масло е при крај за гостин на Австрија

Време:-2021 05 25- Коментар: 51

       Опремата 300L на новиот клиент од Австрија е пред завршување, а потребно е само еден месец пред и по преговорите да се изврши нарачката. Довербата на клиентите е најголемата поддршка за COFF. COFF, исто така, ќе му врати на секој клиент кој ни верува со искрено срце и супериорен квалитет на производот.

        Поради локацијата, резервоарот за топла вода е опремен со ова 300L систем за греење масла за масло опремата е 150L. Ние сме подготвени да вложиме максимални напори да му помогнеме на клиентот да го заврши планот што го бара клиентот и да ги исполни барањата на клиентот.

      

图片

        Не двоумете се да ги поставите вашите прашања и ние ќе се обидеме најдобро што можеме да ви помогнеме да го направите посакуваното решение

Од essеси Мин

Essеси@nbcoff.com