сите категории

Систем за загревање на нафта од 300 литри испратен денес во Австрија

Време:-2021 08 03- Коментар: 30

Систем за загревање на нафта од 300 литри испратен денес во Австрија

Уште еден систем за загревање на нафта ќе биде испратен во Австрија денеска. Тоа е 15th систем бидејќи COFF го разви нивниот патентен производ, систем за греење на пиварница Oid.

Нарачката вклучува 300 литри пивара со 2 бродови, резервоар за топла алкохол 300 литри, резервоар за гликол од 500 литри, чилери, унитанкси, резервоари за пиво Брит, буриња и така натаму. Клиентот го посети штандот COFF за време на BrauBeviale 2019 во Нирнбург и многу добар впечаток со системот за производство на масло 100L прикажан на саемот.

Од essеси Мин:

 jessie@nbcoff.com