сите категории

20L електрично пиво (достапна сопствена големина)

Време:-2020 12 09- Коментар: 67

      Предности на опремата: Монтирана на лизгање, убав изглед, приклучок и игра, најдобар избор за подготовка дома и пилот-студија. Ниски трошоци. Димензија: 1100 (L) x 630 (Ш) x 1000 mm (H)

       

20L електрично пиво (достапна сопствена големина)

                       图片     Конфигурација на дел за сахарификација: Мелење плоча на сито, дебелина на плочата 4 мм, горната шахта, вградени електрични грејни прачки, RTD - PT100 сензор за температура, санитарна цевка од не'рѓосувачки челик, вентил од пеперутка од не'рѓосувачки челик, термометар, пумпа, рачно мешање и плуг нож, SS304, 2 мм, (цртеж на маслен филм) контролни ормани, нерѓосувачки челик Разменувач на топлина со аерација на кантарион со склоп на уреди за оксигенација на кантарион, Разменувач на топлина, филтри за хоп, опрема, основен материјал од не'рѓосувачки челик, прстен со распрскувачи, конфигурација, топла вода измијте лош уред, за миење.

      Повеќето занаетчиски пиварници за пиво го започнуваат својот бизнис од нано системи. КАФС е посветена на обезбедување на комплетно сопствено решение од дизајн, производство, инсталација до последователна услуга. Со COFF, сигурно ќе ја зголемите својата вредност.

      За повеќе информации, контактирајте со pls Wellish@nbcoff.com