сите категории

Брухаус системи за греење со нафта од 200 литри ќе бидат испорачани во Нагано Јапонија  

Време:-2022 03 18- Коментар: 13

Системите на пиварницата за греење со нафта од 200 литри се во последно тестирање пред да се испратат во Нагано Јапонија. Ова ќе биде нашата 10-та нарачка за Јапонија. Секој јапонски клиент научил за нашата пиварница во Јапонија пред да не контактира, вклучувајќи го и овој гостин. Тој има голема доверба во нашите производи кога ја гледа нашата опрема сајт. Така, тој нарачал целосен сет на опрема за подготовка, вклучувајќи 3 единици ферментација од 400 литри тенкови, 1 единица пиво брит резервоар и и 1 единица пиштол хоп. Признанието и довербата на нашите клиенти е најсреќниот момент за сите вработени во COFF.  

WeChatb91ab82506ed2b9f6e90dd04d2beb1fc