сите категории

1BBL ~ 3BBL Директен пожар

Време:-2020 12 02- Коментар: 63


Поради пандемијата, системот за подготовка на нано е сè попопуларен меѓу loversубителите на домашна пијалак. За да се задоволат потребите на пазарот, COFF исфрла серија системи за подготовка дома. 1BBl ~ 3BBL Директен пожар


Составено од:каша-лаутер тун, котел

карактеристики:

Монтирана на лизгање, убав изглед, економична, приклучок и игра, најдобар избор за подготовка на дома и пилот-студија.

Големина: 1800x960x1300mm 1BBL

         2050х1150х1520мм 2ББЛ

 2050х1150х1520мм 3ББЛ

 

Системот за подготовка е опремен со бланширан екран на лаутер (дебелина од 4мм), правоаголен мануел, лажен согорувач, перфориран chaид на комората заштитен со алуминиум силикатен памук, тем-сензор RTD-PT100, цевка за ниво на течност, санитарни SUS цевки и вентили, пумпа (VFD по избор) , агитација на погон на мотор по избор, Разменувач на топлина со уред за аерација на кантарион, контролен панел, цедилка за хме, прскав спојувач, SUS платформа итн.

Повеќето занаетчиски пиварници за пиво го започнуваат својот бизнис од нано системи. COFF е посветен на обезбедување на комплетно сопствено решение од дизајн, производство, инсталација до услуга после продажба. Со COFF, сигурно ќе ја зголемите својата вредност.

За повеќе информации, pls контактирајте jessie@nbcoff.com