сите категории

1BBL Електрична пиварница

Време:-2020 12 02- Коментар: 45


Поради пандемијата, системот за подготовка на нано е сè попопуларен меѓу loversубителите на домашна пијалак. За да се задоволат потребите на пазарот, COFF исфрла серија системи за подготовка дома. 1BBL Електрична пиварница


Се состои од: меш-лаутер тун, котел и ХЛТ

Карактеристики: монтиран на лизгање, приклучок и игра, прекрасен изглед, економичен, најдобар избор за домашна подготовка;

големина: 2770x1150x1500mm

 

Системот за подготовка е опремен со бланширан екран на лаутер (дебелина од 4мм), правоаголна канала, електричен елемент, тем-сензор RTD-PT100, цевка за ниво на течност, санитарни SUS цевки и вентили, термометар, пумпа (VFD по избор), агитација на погон на мотор по желба, топлина разменувач со уред за аерација на кантарион, контролен панел, цедилка за хме, прскав котел, платформа SUS итн.


За повеќе информации, pls контактирајте jessie@nbcoff.com