сите категории

15BBL Steam Brewhouse испратен до Калифорнија. САД.

Време:-2021 08 23- Коментар: 26

15BBL Steam со 2 садови Систем за пијалаци беше натоварен и испратен до клиентот на Калифорнија. Сопственикот воспостави мала пиварница пред 4 години со купување на 200L систем за подготовка од COFF. Секоја година додаваше резервоари за ферментација кон системот. Пред две години, тој ја прошири својата пиварница со додавање на 10BBL пиварница и резервоари за ферментација. Оваа година уште еден поголем систем ќе биде сместен во друга негова пиварница. Сите негови наредби се направени од COFF бидејќи тој верува во квалитетот на COFF, за она што луѓето COFF го извршуваат. 


За повеќе информации, контактирајте со pls Essеси@nbcoff.com