сите категории

Се произведува 15BBL Brewhouse систем

Време:-2021 07 27- Коментар: 31

15BBL 2-бродскиот систем Brew е во производство и ќе биде подготвен за испорака следниот месец во Мајами САД.


Клиентот има пиварница во Мајами и ова е негова трета пиварница. Претходните две пиварници, 5BBL систем во 2017 година и 10BBL систем во 2019 година. Двете се обезбедени од COFF Machinery.


Да очекуваме дека тој ќе има брилијантен бизнис во иднина.