сите категории

10BBL наредени резервоари за лагер се испраќаат во Хјустон САД

Време:-2021 06 15- Коментар: 30

10BBL наредени резервоари за лагер беа испратени во Хјустон САД минатата недела.

 

Клиентот, Мајк Стробел, е професионален пивар, кој соработува со COFF веќе пет години. Поради неговото богато искуство и знаење во подготовка на пиво, многу локални сопственици на пијалак доаѓаат кај него на консултација. На почетокот, Мајк зеде консултантски услуги како негова хонорарна работа со неговиот главен бизнис во неговата пиварница. Меѓутоа, како што доаѓаат с customers повеќе клиенти кај него, сега тој има своја консултантска компанија и сега стана негова главна работа. Мајк вели дека добриот бизнис се должи и на неговото професионално знаење и постоење, а исто така и на COFF"s квалитетот на производот.Essеси Мин: Essеси@nbcoff.com