сите категории

10BBL ферментатори подготвени за испорака во Австралија

Време:-2020 07 10- Коментар: 29

На 16 ноември 2019 година, ферментаторите 10BBL се подготвени во контејнер за испорака до Мелбурн, Австралија. Ви благодариме за довербата на клиентите во COFF.

53