сите категории

10BBL Брухаус со директно отпуштање испратен во Хјустон САД.

Време:-2021 08 17- Коментар: 21


Минатата недела, пиварницата со директен отпад од 10BBL беше натоварена во фабриката COFF и испратена во Хјустон, САД.

Тоа е систем со два брода, вклучително и каша-лаутер-тун, котел со директен погон-вител и електричен HLT.

Каша гребло опремен со трансфреквентен мотор. Веројатно, најинтензивниот дел од секој ден на подготовка е зреењето. Eпоткачен со гребло за каша за да се намалат стритациите на каша, wкога моќниот мотор за гребло Eurodrive се префрла назад, лопатките автоматски се заклучуваат на место и го туркаат зрното од отворената врата. Преку овој процес, можно е да се отстрани речиси целото потрошено жито од каша, без потреба од физичка работа.

 

HLT е опремен со електричен елемент, користете го за докажувањеиде топла вода за мпепел и исто така го загреваат кантарион за време на мешањето.

Купувањето пиварница е едно од најважните набавки при започнување или проширување на пиварницата. Целата КАФС тим, од инженери и дизајнери до пивари и технички тим, се тука да помогнат клиенти по патот. Меѓутоа, ако имате директно прашање што би сакале да го поставите на тимот, слободно испратете ни е -пошта на Essеси@nbcoff.com.