сите категории

10BBL Директен оган Brewhouse систем

Време:-2021 11 15- Коментар: 13

Системот 10BBL Direct Fire Brewhouse се користи една година од клиент од Филаделфија САД. Тоа е систем со 3 садови, каша и лаутер, котел и вир. Клиентот е сосема задоволен од системот од неговото користење. Луѓето од COFF секогаш се фокусирале на секој детал од производот и високо го ценат квалитетот на производот. "Детали за детерминирање на сочноста или неуспехот" бил еден од луѓето со КОФ"Највисоки вредности. 

未 标题 -1