сите категории

10BBL 20BBL 40BBL ферментори и резервоари за пиво брит наскоро ќе бидат испратени во Денвер, САД.

Време:-2022 03 25- Коментар: 10

Резервоарите за ферментација 10BBL 20BBL 40BBL и тенковите Brite до Денвер се во финале завршување на работата. Јаст ќе биде Cисклучување"s долгорочна соработка клиент од кога е изградена нашата компанија. Овие години, he е целосно се согласувамd со нашите квалификуваниy. Еспецијално за време на на појава на нпреку коронавирус во изминатите две години, Тоа сведок на нашата меѓусебна доверба и поддршка. По 25 дена континуиран напор of обезбедување на квалитет на производот, Коф готовиот 35 тенкови еднократна која беше изјави многу итно. Поради раното породување,  го спасува клиентот многу транспортни трошоци.

WechatIMG239WechatIMG240