сите категории

Подготовка на светли резервоари за пиво од американски ситл 1000Л

Време:-2021 03 16- Коментар: 40

Нарачките пристигнуваат по Нова Година, а работниците на COFF се исто така зафатени. Но, без оглед на колку нарачки, без оглед на потребите на клиентите, ние ќе бидеме одговорни за секој клиент. Без разлика дали станува збор за докинг услуга во рана фаза, или обработка на детали за слични на производот во производниот процес, како и работа за одржување по продажбата, мора да им дадеме на клиентите задоволителен одговор.

        Следното е Резервоар за ферментација 1000Lи неговите детали што ќе бидат испратени до Американски клиенти кога неодамнешната нарачка е пред завршување. Се надеваме дека ќе им дадеме на нашите нови и стари клиенти директно чувство преку овие детали и слики и ќе ги почувствуваме намерите и одговорноста на COFF пред групата клиенти.

        

图片


图片


图片


图片


Велиш Ву-Wellish@nbcoff.com