сите категории

0.2BBL-2BBL модуларен резервоар за ферментација / светло резервоар за пиво

Време:-2020 12 14- Коментар: 81

Функција на опрема:

 ● 3 или повеќе ферментирачи /Светлосни пиво тенкови, истовремено или независно ладење

карактеристики:

Монтирана на лизгање, убав изглед, приклучок и игра, најдобар избор за подготовка дома и пилот-студија.

● Ниска цена

● Димензија: 1590x590x1200mm (H)

         наФерментација делот е опремен со: отвор за притисок, сонда за температура RTD-PT100, приклучок за хранење хмеops, чистење CIP, манометар за притисок, термометар, вентил за земање примерок, излез на вино, излез за отпадна вода, сигурносен вентил, уред за полнење на кислород СО2, вентил за пеперутка од не'рѓосувачки челик, ладење контролен систем.

              Повеќето занаетчиски пиварници за пиво го започнуваат својот бизнис од нано системи. КАФС е посветена на обезбедување на комплетно сопствено решение од дизајн, производство, инсталација до последователна услуга. Со COFF, сигурно ќе ја зголемите својата вредност.

               За повеќе информации, контактирајте со pls Wellish@nbcoff.com