• 2
  • best
  • brewery

за нас

Agent wanted

Ние се фокусира на производство на high-end пиво подготовка опрема. Ние поседуваат одличен објект за производство на светот прво одделение од нерѓосувачки челик садови за пиво, вино, млечни производи, алкохол, парична казна хемикалии, лекови и др ..

Над 10 години

Пиво подготовка на опремата за производство

услуги со висок квалитет и ефикасност во согласност со побарувачката на клиентите и во комбинација со нашите сопствени поволни ресурси.

одликуваат соПоврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања
WhatsApp Онлајн Chat!