Kabeh Kategori

Napa Kita Ora Rekomendasi Pemanasan Listrik ing Brewhouse

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 82

Sing paling disebabake yaiku bar listrik bisa ngasilake luwih saka 200 heating pemanasan lokal nalika makarya. Suhu sing kaya ngono bisa nyebabake karbonisasi ing ndhuwur garis. Nalika wort kandhel, wort kasebut tetep ing batang listrik ing permukaan panas sing ngasilake aroma char sing mesthi mengaruhi rasa bir.


Karbohidrat ora gampang dibersihake, disaranake soda rebus 5% kanggo dicuci. Mula, kita bakal luwih seneng menehi rekomendasi sistem pemanas minyak uap utawa termal. Uap entuk suhu 143 ℃ nalika tekanan mung 3bar, metode pemanasan ide.


Kajaba iku, ora nyaranake pemanasan listrik kecendhungan umume ora ateges ora ngasilake peralatan panyedian bir ing pemanas listrik. Nyatane minangka pilihan sing ideal ing sawetara wilayah.

P00430-1443473