Kabeh Kategori

Apa Bedane Bir Gandum lan Bir Gandum

Wektu: 2020-06-15 Komentar: 59

Gandum gandum

       Iki minangka bir gandum sing entheng (bir gandum kalebu bir kanthi konsentrasi wort mentah 11 nganti 13 ° P). Umume isi alkohol 4.8-5.0% volume. Rasane umume abot, kaya kopi pait, kanthi malt charred, mellow kuwat.

Gagang gagah

       Iki minangka bir gandum sing peteng. Sampeyan uga bisa diarani bir putih (jinis bir pucat, dene putih gandum emas lan gagah gandum coklat), saengga nyorot macem-macem bir gandum. Bir pemanas difermentasi ing lapisan ndhuwur, lan konsentrasi wort asli yaiku antara 11 lan 14. Kandhungan alkohol yaiku 5.0-6.0% vol (ragi bisa ditindakake ing njero botol, ragi sing bisa diisi umume bisa dideleng ing sisih ngisor botol, kanthi warna mendhung). bir jinis duwe aroma seger (kanthi aroma gandum, hop, lan pelumasan kaya coklat ing njero gandum), kadang-kadang diiringi aroma alus.

        Nalika ngrasakake rasa, bir gandum kudu enak diombe. Gandum duwe pengaruh saka gas sing ono gunane, panganan sing jembar lan lebur. Bisa mbantu pencernaan, weteng tenang lan ngilangake ngelak, lan ngilangi panas.

        Nanging babagan nutrisi, bir gandum luwih akeh nutrisi. Gandum kaya pati, protein luwih akeh, kurang lemak, macem-macem mineral lan vitamin B. Bir gandum murah lan kurang enak banget!