Kabeh Kategori

Apa sing nemtokake warna bir?

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 14

Gandum saiki minangka agen pewarna paling kuat ing bir. Werna bir diukur ing Metode Referensi Standar (SRM) ukuran. SRM diitung kanthi ngliwati cahya dawa gelombang tartamtu liwat "kekandelan" bir tartamtu (siji sentimeter) lan ngukur jumlah cahya sing diserep dening bir kasebut. Bir ing 2-5 ing skala SRM dianggep pucet / emas lan kalebu gaya kaya Pilsner lan lager cahya. Bir ing kisaran 7-15 dianggep amber, lan gayane kalebu Oktoberfests, American Amber Ales lan (paradoxically) English Pale Ales. Ing 16-25, kita tekan tembaga lan coklat, kanthi gaya kayata Bock lan English Brown Ales. Ndhuwur 25, kita ngatasi warna coklat tuwa lan ireng, paling ndhuwur (kanthi istilah praktis) udakara 40, sanajan skala SRM sacara teoritis tekan taun 70-an lan 80-an ing bir sing paling anyar kaya Imperial Stout! Nanging ing ndhuwur 40, bir kasebut kanthi ireng lan buram.
xiao-eer_flavor_wheel

xiao 微 信 图片 _20200429151906