Kabeh Kategori

Kita Bareng Menyang Perang Coronavirus

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 15

Aku ngerti manawa wong-wong sing nindakake bisnis peralatan bir / pembuatan bir iku ora gampang ing tahap perang coronavirus iki. Aku tansah mikir babagan apa sing bisa ditindakake kanggo saiki, mula aku nyurung perusahaanku supaya "rencana nyedhot taun 2020" supaya bisa ditindakake. Yen sampeyan njaluk layanan pitulung, coba hubungi kami, sanajan 50 cangkir bir utawa 100 andhuk kanthi merek pribadi ora apa-apa, kita bakal seneng nulungi sampeyan saka China.web-Coff-history