Kabeh Kategori

Ringkesan Asil Cara Coff kanggo Nyuntikake Bir karo Kopi

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 21

Minangka penyayang kopi, aku seneng karo proses nggawe kopi tuwung lan seneng nggawe bir. Aku ngenteni wektu akeh babagan proses brewers babagan cara nggawe kopi. Dadi kanggo sing duwe minat, aku miwiti jejak.


Piranti Kula:

Thermail brewhouse pemanas minyak 1BBL

Unitank fermentasi listrik electic

 

Sejatine aku nggawe akeh kesalahan ing proses kasebut, ing kene aku seneng bareng karo sampeyan kabeh.


Pitakon: Aku nambah kopi nalika umob.


Wangsulan: Ora salah, kopi duwe akeh minyak sing bisa nyebabake retensi sirah yen ditambahake ing banyu panas.


Pitakon: Apa aku bisa nyoba kopi instan amarga isi minyak bakal sithik?


Wangsulan: Kopi instan ora enak amarga kopi ora bakal nambah ajaib nalika ditambahake ing bir.


Pitakon: Apa bedane kacang garing lan kopi bubuk?


Wangsulan: Kopi ing irung duwe irung kopi sing luwih sithik nanging rasane kopi disorot. Kacang buncis garing yaiku kosok baline, aroma aromane kuat karo woh-wohan, nanging rasane kopi kurang jenuh.

 

Aku cukup beruntung bisa gabung karo pabrik bir lokal, lan nyoba karo macem-macem cara infus kopi lan bir basis varietal. Aku bakal ngomong babagan macem-macem wektu basis bir nex. Apa idemu Nuduhake pengalaman sampeyan babagan cara nggawe macem-macem rasa liwat aaron@nbcoff.com, aku bakal langsung nanggepi sampeyan.