Kabeh Kategori

Kiriman Sajrone Pandemi

Wektu: 2020-11-10 Komentar: 33

Malah nalika pandemi nyebar ing saindenging jagad, COFF ora nate mandheg nampa pesenan saka jagad iki. Sajrone seminggu, kiriman liyane menyang AS wis diatur, kanthi Unit 3X15BBL lan 3X10BBL. Wong COFF wis mbudidaya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sing cukup.