Kabeh Kategori

Ale abang (gandum)

Wektu: 2020-06-15 Komentar: 62

Konsentrasi wort asli: 12P

Alkohol ABV: 4.5%

Nilai pait IBU: 12

         Bahan baku: malt Australia lan Prancis, ragi Inggris Prancis, hop AS lan Jerman, banyu mineralisasi kekerasan sedang.

        Cathetan ngicipi: bir seger sing imbang kanthi rasa gandum lan buah. Kanggo gaya Pale English Ale, sawise diwutahake, warna kuning anggur diwiwiti karo ragi, kanthi umpluk cilik lan umpluk putih sing terus-terusan ing gelas. Gendheng jeruk, kembang, cathetan rempah-rempah, malt, gandum, roti, biskuit, lan ragi - cathetan es lan apel apel cukup empuk ing jantung. Rasane alus lan plump, kebak busa lan rasa moderat, malt lan pucuk imbangan sing manis lan pait sing dijalin bebarengan, ayo wong tetep linger.

    So,how  do we brew a memorable ale?COFF can supply the advanced oil-heating brewing system and Technical guidance on brewing.

       Please contact us via wellish@nbcoff.com,we will  give you the best scheme.