Kabeh Kategori

Desain Hias

Wektu: 2020-12-07 Komentar: 25

Amarga luwih akeh bir ora mung nggunakake peralatan kanggo nggawe bir nanging uga nuduhake ing papan sing jelas minangka artowrk kanggo narik pengunjung. Kanggo nyukupi kabutuhane para pelanggan, tim R&D COFF nyoba nggawe desain hias kajaba nimbang kinerja lan prakteke peralatan sing bisa ditindakake. Kanggo ujian ing pungkasan dikirim Pabrik bir langsung 15BBL kanggo pelanggan AS, pipa lan katup disusun kanthi simetris. Orientasi Pelanggan & Layanan sing Apik wis dadi motto wong COFF.




Kanggo info lengkap, pls hubungi jessie@nbcoff.com