Kabeh Kategori

Pabrik Pemanasan Minyak

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 19

COFF nggawe generasi kaping telu Pabrik Pemanasan Minyak kanthi 2 taun wiwit kita miwiti riset luwih saka setaun kepungkur. Sistem brewhouse duwe kaluwihan njupuk papan sithik, operasi sing gampang lan ngirit energi. Saka dhisikan mung sistem 1BBL, COFF wis ngembangake 1 nganti 5 model BBL. Kajaba iku, COFF entuk sertifikat hak paten kanggo sistem Pembuatan Pemanasan Minyak. Saiki 4 set 1BBL lan sak set 2BBL wis diekspor menyang pelanggan AS kanthi tanggepan sing kepenak. COFF aktif golek agen ing jagad iki kanggo pasar sing apik!


Dibandhingake karo pemanasan uap tradisional:

  1. Tambah efisiensi pemanasan nganti 20%;
  2. Kurangi konsumsi banyu 50KL saben taun;
  3. Ngirit daya 3800KWH saben taun.

fitur:

  1. Ngirit energi: listrik dikonsumsi kurang saka pemanasan uap, ora butuh banyu kanggo ngasilake kondensat;
  2. Efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur

Saka 28 ℃ nganti 60 ℃, wektu panas: 20min;

Saka 60 ℃ nganti 80 ℃, wektu panas: 20min;

Saka 80 ℃ nganti 100 ℃, wektu panas: 30min;

  1. Pemanasan seragam kanthi intensitas nggodhok sing luwih dhuwur lan kinerja koagulatif sing luwih apik, kanthi efektif nyingkiri sebagian saka masak sing disebabake kobongan langsung utawa pemanasan listrik;
  2. Skid- dipasang kanthi instalasi sing trep, ukuran 2.7 meter persegi;
  3. Ngirit biaya. Ora perlu ketel utawa kompor;
  4. Panas kaping loro.

    标题 -1- 副本

               27