Kabeh Kategori

Novel coronavirus ora bisa mungkasi pesenan klien

Wektu: 2020-07-10 Komentar: 12

sawise virus coronavirus wis dikendhaleni ing China, saiki meh kabeh jebule ing saindenging jagad. Kita ngarep-arep manawa saben wong duwe rasa peduli lan aman.


Saiki, kita kanthi tulus matur nuwun marang para pelanggan amarga wis percaya lan kontak sing cedhak karo kita. Isih ana sawetara pelanggan sing percaya marang pekerjaan keamanan desinfeksi lan njaga negosiasi pesenan. Kaya sing bisa dideleng saka gambar iki disinfeksi lan karya keamanan, yaiku salah sawijine pesenan pelanggan sing didol bubar.


Dadi, tulung belani, bathi supaya keamanan, lan aja ragu-ragu karo kontak kita. Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo njaga keamanan lan njamin kualitas produk.

b75b590a4246c9569facd45fdf464d52d4094fca937cffe0a3be0e1444ee3202e0708b1719f5b0c06e64a0af9b819ed2